Медицинските сестри решиха да прекратят си. След като разположиха палатков лагер

...
Медицинските сестри решиха да прекратят си. След като разположиха палатков лагер
Коментари Харесай

Медицинските сестри премахват палатковия лагер, обмислят нови форми на протест

Медицинските сестри взеха решение да прекратят си. След като разположиха палатков лагер пред здравното министерство, в този момент взеха решение да го отстранен, предава Нова телевизия.
„ Виждаме, че подаването на групови оставки е по-добрият способ. Няма потребност да си изтощавам хората и те да стоят на палатки, без да има резултат ”, сподели Мая Илиева от Синдиката на българските медицински експерти. Сестрите обаче дадоха поръчка, че не се отхвърлят от митингите, само че недоволството им ще продължи под друга форма.
 За и срещу властта: Протести при откриването на метрото (СНИМКИ) " За " и " срещу " властта: Протести при откриването на метрото (СНИМКИ)
Откриването на третия лъч на софийското метро прерасна в спор за пенсии, детски градини и езиковите умения на политиците, съобщи репор...
Междувременно представители на съсловната организация на експертите по здравни грижи организираха среща с отрасловия министър. На нея Костадин Ангелов се е заел, че ще търси още разновидности за нарастване на заплатите.
Въпреки желанието да вземат участие в срещата, от Синдиката на българските медицицински експерти не бяха позволени до министерството. Обещанието е, че техни членове ще са част от работните групи, които би трябвало да дадат съответни оферти за промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР